Ιατρείο

ΠΗΓΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος (Εντατικολόγος), Ηράκλειο

 

Στο ιδιωτικό ιατρείο του Πνευμονολόγου εντατικολόγου, Πηγάκη Κωνσταντίνου, παρέχονται υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μέσα και προσφέρονται σύγχρονες θεραπευτικές λύσεις.

 

Ο ιατρός με την πολυετή πείρα του και τη συνεχή εκπαίδευσή του παρέχει στους ασθενείς του εξειδικευμένες και αποτελεσματικές θεραπείες.

 

Το Ιατρείο προσφέρει χρήσιμες συμβουλές και είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε απορία που πρόκειται για την υγεία σας. Η κατάλληλη διαμόρφωση των χώρων δημιουργούν μια άνετη ατμόσφαιρα ώστε κάθε επίσκεψη των ασθενών μας, να είναι ευχάριστη.

Πραγματοποιείται έλεγχος της αναπνευστικής λειτουργίας με σπιρομέτρηση, οξυμετρία, νυχτερινή οξυμετρία στο σπίτι, μέτρηση επάρκειας αναπνευστικών μυών, εργοσπιρομετρία – καρδιοαναπνευστική δοκιμασία κόπωσης. Γίνεται εκτίμηση ύπαρξης συνδρόμου απνοιών στον ύπνο, προκαταρκτική μελέτη για την ύπαρξη του συνδρόμου και επί θετικών ενδείξεων, παραπομπή σε εξειδικευμένο κέντρο.

Επίσης, ο ιατρός πραγματοποιεί διάγνωση, θεραπεία και παρακολούθηση όλων των νοσημάτων του αναπνευστικού, καθώς και συμβουλευτική για τη διακοπή του καπνίσματος.

Σε συνεργασία με ιδιωτική κλινική, διενεργείται περαιτέρω έλεγχος νοσημάτων του αναπνευστικού που απαιτούν εργαστηριακό ή απεικονιστικό έλεγχο, βρογχοσκόπηση, παρακέντηση θώρακα, καθώς και νοσηλεία.

Επίσης σε συνεργασία με ιδιωτική κλινική, διενεργείται περαιτέρω έλεγχος νοσημάτων του αναπνευστικού που απαιτούν εργαστηριακό ή απεικονιστικό έλεγχο, βρογχοσκόπηση, παρακέντηση θώρακα, καθώς και νοσηλεία.Ο ιατρός δέχεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, κατόπιν ραντεβού.

Ο ιατρός εξυπηρετεί με επισκέψεις κατ’ οίκον και είναι  πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΠΥ.